kPNI Therapie

kPNI (Klinische Psycho-Neuro-Immunologie) bestudeert hoe het lichaam als een geheel functioneert en hoe het eigenlijk kan dat we ziek worden of niet meer herstellen. Deze wetenschap onderzoekt de samenhang tussen onze psyche, ons immuunsysteem en onze hersenen en hormonen. Onze gezondheid is afhankelijk van de ‘communicatie’ van het lichaam als een geheel. In optimale toestand biedt ons lichaam daarmee de mogelijkheid te reageren op veranderingen in de omgeving.

kPNI therapeut

Wij gebruiken onze deskundigheid en kennis van kPNI in onze integrale aanpak voor het optimaliseren van jouw gezondheid*. We kunnen dit bijvoorbeeld inzetten bij lastig te herleiden klachten, zoals allergieën, lusteloosheid, overgewicht, ontstekingen, hardnekkige blessures, spijsverteringsproblemen, migraine, slapeloosheid, depressie en ook ernstige gezondheidsproblemen zoals auto-immuunziekten, diabetes en dergelijke.

* Wij zetten kPNI in voor het begeleiden van onze klanten. Het is daarom niet mogelijk om dit als separate dienst af te nemen.

kpni therapie