Online Fitness Coach

Voor onze begeleiding hoef je niet in de buurt te wonen! Met online coaching van FoodFitness heb je je eigen online fitness coach en train je met jouw persoonlijk trainingsschema, op het moment dat jou past, op een trainingslocatie bij jou in de buurt!

Jouw persoonlijk plan start met een gedegen intake, waarbij we gebruik kunnen maken van allerlei metingen. We bespreken je huidige leefstijl, je doelen en ook eventuele beperkingen of blessures. Op basis van deze informatie maken wij jouw persoonlijk trainingsschema en/of voedingsplan voor het realiseren van jouw doelen. Daarna maak je gebruik van ons online platform, volgen wij jouw vorderingen op afstand en coachen we je digitaal. Natuurlijk blijven we ervoor zorgen dat je vorderingen maakt, we zullen je schema’s dan ook aanpassen indien nodig.

Online Fitness Coach

Online Personal Trainer

Met online coaching van FoodFitness train je een aantal keer onder persoonlijke begeleiding van je coach voor het aanleren van oefeningen om vervolgens geheel zelfstandig te trainen. Tijdens de gehele periode van online coaching is een personal trainer op afstand voor jou beschikbaar. Daarnaast krijg je ook toegang tot een​ eigen online omgeving van FoodFitness. Hier​ ​kun je altijd je trainingsschema raadplegen, je trainingsresultaten invoeren, je voedingsdagboek bijhouden en het contact met je coach onderhouden.

Online Coaching voor Personal Training

Online fitness coaching is dus een bijzondere vorm van personal training; je profiteert van de voordelen van een eigen personal trainer en traint op het moment dat jou past, op jouw eigen trainingslocatie!

Eigen coach

Zelfstandig trainen

Persoonlijk schema

Vraag meer informatie aan

Meer weten over Online Coaching?
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.
Eddy Steenmeijer
Lees verder
Het is heerlijk trainen bij Jaap en zijn team. Ik kwam binnen met een tennis elleboog en met het gerichte trainingsprogramma is dat verholpen. Er is goede professionele begeleiding, ze motiveren op een ontspannen manier en met humor.
Vera Hogewoning
Lees verder
Ik kan iedereen die wil herstellen, fit wil worden, of andere doelen voor zichzelf heeft Foodfitness meer dan van harte aanbevelen. Foodfitness is voor mijn herstel van groot belang. In kleine stapjes lukt het me samen met Jaap om mijn lijf sterker en gezonder te maken. Steeds meer kom ik in balans en kan ik zien wat ik wel kan in plaats van wat ik niet meer kan. Ik durf weer doelen voor mezelf te zetten.
Harco Sok
Lees verder
Door mijn kantoorbaan bewoog ik onvoldoende en kreeg ik rug- en nekklachten en regelmatig hoofdpijn. Door wekelijks te sporten zijn de klachten weg en voel ik me fit! Fysiobehandelingen zijn niet meer nodig. Bovendien heb ik een betere houding gekregen onder de professionele begeleiding van de coaches van FoodFitness!
Bart Derks
Lees verder
Inmiddels een half jaar, twee keer in de week, bij FoodFitness aan het trainen. En dit naar volle tevredenheid! Midden in de Coronapandemie ben ik samen met Jaap gestart aan het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en de bijbehorende juiste technieken. En dit alles middels videocommunicatie op afstand. Met een set kettlebells, geduld, doorzettingsvermogen en de fantastische begeleiding van FoodFitness komen de gewenste resultaten vanzelf. Niet alleen qua beweging maar ook qua voeding, slaap en levensstijl in het algemeen ben je bij FoodFitness aan het juiste adres. Een absolute aanrader!