Online Fitness Coach

Voor onze begeleiding hoef je niet in de buurt te wonen! Met online coaching van FoodFitness heb je je eigen online fitness coach en train je met jouw persoonlijk trainingsschema, op het moment dat jou past, op een trainingslocatie bij jou in de buurt!

Jouw persoonlijk plan start met een gedegen intake, waarbij we gebruik kunnen maken van allerlei metingen. We bespreken je huidige leefstijl, je doelen en ook eventuele beperkingen of blessures. Op basis van deze informatie maken wij jouw persoonlijk trainingsschema en/of voedingsplan voor het realiseren van jouw doelen. Daarna maak je gebruik van ons online platform, volgen wij jouw vorderingen op afstand en coachen we je digitaal. Natuurlijk blijven we ervoor zorgen dat je vorderingen maakt, we zullen je schema’s dan ook aanpassen indien nodig.

Online Fitness Coach

Online Personal Trainer

Met online coaching van FoodFitness train je een aantal keer onder persoonlijke begeleiding van je coach voor het aanleren van oefeningen om vervolgens geheel zelfstandig te trainen. Tijdens de gehele periode van online coaching is een personal trainer op afstand voor jou beschikbaar. Daarnaast krijg je ook toegang tot een​ eigen online omgeving van FoodFitness. Hier​ ​kun je altijd je trainingsschema raadplegen, je trainingsresultaten invoeren, je voedingsdagboek bijhouden en het contact met je coach onderhouden.

Online Coaching voor Personal Training

Online fitness coaching is dus een bijzondere vorm van personal training; je profiteert van de voordelen van een eigen personal trainer en traint op het moment dat jou past, op jouw eigen trainingslocatie!

Eigen coach

Zelfstandig trainen

Persoonlijk schema

Vraag meer informatie aan

Meer weten over Online Coaching?
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.