Small Group Training

Bij Small Group Training (SGT) heb je de voordelen van een personal trainer tegen lagere kosten; je traint met 2 tot maximaal 4 personen op hetzelfde tijdstip en met een gemeenschappelijk schema.

Small Group Training is daarmee geschikt voor mensen die goed zelfstandig kunnen trainen (die de techniek van de oefeningen goed beheersen) en graag andere gemotiveerde mensen om zich heen hebben. Binnen de groepstraining krijg je coaching van een personal trainer op de momenten dat het nodig is. Je streeft dus je eigen doelen na en laat je extra motiveren door het sociale aspect van trainen met anderen.

Ook voor sportteams
Deze vorm van training is tevens geschikt voor (top-)sportteams. Door het gezamenlijk uitvoeren van specifieke krachtoefeningen wordt elk individu een betere atleet en het bevordert tevens de teamgeest. Kortom, met Small Group Training wordt je een betere individuele sporter en vorm je een sterker collectief!

Small Group Training

Small Group Personal Training

Wat voor de één werkt, werkt niet per definitie voor de ander. Resultaten worden vooral behaald met een persoonlijk en doelgericht trainings- en voedingsschema.

Jouw persoonlijke plan start ook bij SGT met een gedegen intake waarbij we gebruik kunnen maken van allerlei metingen. We bespreken je huidige situatie, doelen, maar ook eventuele beperkingen of blessures.

Vervolgens nemen we het trainings- en/of voedingsplan samen door. Het is onze overtuiging dat als je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet, jou dat helpt bij het uitvoeren en volhouden van je plan. Bij minder ervaren sporters starten wij met één-op-één begeleiding (personal training) voor het aanleren van goede basistechnieken om daarna verder te kunnen in een groep. Of we combineren SGT met enkele één-op-één trainingen.

Voordeliger

Gezamenlijk trainen

Stok achter de deur

Vraag meer informatie aan

Meer weten over de voordelen van Small Group Training? Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.
Eddy Steenmeijer
Lees verder
Het is heerlijk trainen bij Jaap en zijn team. Ik kwam binnen met een tennis elleboog en met het gerichte trainingsprogramma is dat verholpen. Er is goede professionele begeleiding, ze motiveren op een ontspannen manier en met humor.
Vera Hogewoning
Lees verder
Ik kan iedereen die wil herstellen, fit wil worden, of andere doelen voor zichzelf heeft Foodfitness meer dan van harte aanbevelen. Foodfitness is voor mijn herstel van groot belang. In kleine stapjes lukt het me samen met Jaap om mijn lijf sterker en gezonder te maken. Steeds meer kom ik in balans en kan ik zien wat ik wel kan in plaats van wat ik niet meer kan. Ik durf weer doelen voor mezelf te zetten.
Harco Sok
Lees verder
Door mijn kantoorbaan bewoog ik onvoldoende en kreeg ik rug- en nekklachten en regelmatig hoofdpijn. Door wekelijks te sporten zijn de klachten weg en voel ik me fit! Fysiobehandelingen zijn niet meer nodig. Bovendien heb ik een betere houding gekregen onder de professionele begeleiding van de coaches van FoodFitness!
Bart Derks
Lees verder
Inmiddels een half jaar, twee keer in de week, bij FoodFitness aan het trainen. En dit naar volle tevredenheid! Midden in de Coronapandemie ben ik samen met Jaap gestart aan het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en de bijbehorende juiste technieken. En dit alles middels videocommunicatie op afstand. Met een set kettlebells, geduld, doorzettingsvermogen en de fantastische begeleiding van FoodFitness komen de gewenste resultaten vanzelf. Niet alleen qua beweging maar ook qua voeding, slaap en levensstijl in het algemeen ben je bij FoodFitness aan het juiste adres. Een absolute aanrader!