Gezond afvallen

De wens om af te vallen kan verschillende redenen hebben. Tegelijkertijd zijn er ook verschillende manieren om af te vallen. Helaas zijn niet alle methoden effectief of gezond voor het lichaam.

Verantwoord afvallen

Afvallen zelf is niet zo lastig. Verantwoord en gezond afvallen, waarbij je je lichaam voedt in plaats van ‘uithongert’ is wel een uitdaging. Het gaat daarbij om balans en een gepast tempo; even ‘crashen’ voor de zomer, betekent vaak dat je voor de Kerst alweer een ‘wintervacht’ hebt.

Gezond afvallen

Afvallen met behulp van een Personal Trainer

Bij FoodFitness ligt de focus niet alleen op de weegschaal, maar juist meer op de spiegel. Voor de meeste mensen maakt die ene kilo meer of minder namelijk niet eens zoveel uit, maar willen zij er vooral goed en gezond uitzien.

Onze aanpak is er daarom op gericht om ‘slanker en sterker’ te worden. Hierbij houden we rekening met jouw specifieke situatie (doelstelling, allergieën, medicatie, e.d.), en maken we op basis van deze gegevens jouw voedings- en trainingsplan.

Snel afvallen?

We begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt afvallen. Ons plan, advies en begeleiding zijn er daarbij wel op gericht om dat vooral op een verantwoorde, gezonde en duurzame manier te doen. Een gezond lichaam, nu én in de toekomst, is een investering met een onbetaalbaar rendement.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden om gezond af te vallen?

We luisteren graag naar de doelstellingen die jij wilt behalen. Uiteraard is de kennismaking geheel vrijblijvend. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of maak direct een afspraak. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Lees hier hun verhalen.

Vraag meer informatie aan

Meer weten over gezond afvallen?
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.