Onze werkwijze

Onze missie is het begeleiden van mensen in het ontwikkelen van een duurzame gezonde leefstijl, zodat zij vanuit optimale gezondheid het maximale uit het leven kunnen halen. Wij zetten onze kennis en ervaring op het gebied van voeding, training en leefstijl in zodat jij jouw gezondheids- of sportieve doelstelling kunt realiseren.
gezonde leefstijl

1. Intakegesprek

Onze werkwijze begint, naast een leuke kennismaking, met een gedegen intake. In deze intake maken we een uitgebreide beschrijving van je huidige leefstijl, maken we je doelstellingen concreet en bespreken we de aanpak van het traject.

2. Het fundament

Het fundament aanleggen voor een duurzame gezonde leefstijl start bij basisprincipes en gedragsverandering. Deze eerste fase van het traject is vrijwel voor iedereen gelijk. In onze aanpak proberen we je eerst bewust te maken van het eigen gedrag om vervolgens nieuwe gewoonten aan te leren voor een gezonde levensstijl. Daar hoort ook de juiste techniek en de juiste uitvoering van (basis) krachtoefeningen bij.

3. Focus op jouw doelstelling(en)

Nadat de basis is gelegd, richten we ons nog specifieker op jouw doelstelling(en). We besteden veel aandacht aan de elementen die voor jou het meest zullen bijdragen aan resultaat. We houden je voortgang nauwlettend in de gaten en kunnen besluiten om jouw training te wijzigen, of iets in je voedingspatroon aan te passen. Jouw doelstelling(en) staat daarbij altijd centraal.

Methoden

Om tot het gewenste resultaat te komen kunnen we verschillende specialistische methoden inzetten. Lees hier meer over deze verschillende methoden.

kPNI Therapie

Wij gebruiken onze deskundigheid en kennis van kPNI in onze integrale aanpak voor het optimaliseren van jouw gezondheid.

Meer informatie

Mylogenics™

Mylogenics is een behandelmethode gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering.

Meer informatie

Voedingsadvies

Met onze kennis van “Food” leggen wij je uit welke (en hoe) voedingsstoffen bijdragen aan je gezondheid.

Meer informatie