Personal Training

Met personal training bereik je vaak sneller en effectiever jouw sportieve doelstellingen. Een personal trainer richt zich namelijk samen met jou op het resultaat dat jij wilt bereiken. Dat resultaat is voor iedereen anders en omdat ieder lichaam anders reageert, is ook de weg naar resultaat voor iedereen verschillend. Dat vereist een persoonlijke aanpak en maatwerk.

Personal Training Veenendaal

Personal Training werkt

Zonder plan geen resultaat. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom personal training werkt. We maken met jou een persoonlijk en doelgericht training- en voedingsschema. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, je conditie wilt verbeteren of een sportief doel wilt bereiken. Bij FoodFitness heb je de beschikking over verschillende specialisten die met jou aan de slag gaan. Zo werkt personal training ook om bijvoorbeeld blessurevrij te worden of van andere klachten af te komen.

Personal Trainer Veenendaal

Personal Trainer Veenendaal

Je traint in onze eigen, professionele gym in Veenendaal één op één (volledig begeleid), of in groepsverband middels Small Group Training of via ‘online coaching’. Daarnaast kun je jouw persoonlijke trainingsschema altijd raadplegen in een professionele online-coachings-app, waarin je ook je vorderingen kunt bijhouden. Ook jouw persoonlijke voedingsplan wordt ondersteund met een app. Word je klant? Dan krijg je aan het begin van het traject het FoodFitness e-book met onze filosofie over voeding en 42 gezonde recepten voor ontbijt, lunch en avondeten.

Meer dan alleen Personal Training

Wij zijn niet alleen jouw personal trainer, maar ook jouw coach. Spelen er zaken die jouw vooruitgang belemmeren? Dan gaan we in gesprek en passen we zo nodig jouw training- en/of voedingsschema aan. We starten het traject altijd met verschillende metingen en houden zodoende jouw vorderingen bij gedurende het traject.

Jouw Personal Trainer in Veenendaal

Wil je langskomen om kennis te maken? Dat kan! We luisteren graag naar de doelstellingen die jij wilt behalen.
Uiteraard is de kennismaking geheel vrijblijvend.
Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of maak direct een afspraak.

Vraag meer informatie aan

Laat ons weten wat je wilt bereiken of stuur ons je vraag en wij nemen contact met je op.

Andere vormen van Personal Training:

Small Group Training

Bij Small Group Training (SGT) heb je de voordelen van een personal trainer tegen lagere kosten; je traint met 2 tot maximaal 4 personen op hetzelfde tijdstip en met een gemeenschappelijk schema.

Meer informatie

Online Coaching

Met online coaching van FoodFitness heb je je eigen online fitness coach en train je met jouw persoonlijk trainingsschema, op het moment dat jou past, op een trainingslocatie bij jou in de buurt!

Meer informatie

Sportprestaties verbeteren

Met onze specialistische deskundigheid en jarenlange ervaring zijn wij voor jou de juiste partner voor verbeteren van jouw sportprestaties en het behalen van jouw sportieve doelstellingen.

Meer informatie

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.
Eddy Steenmeijer
Lees verder
Het is heerlijk trainen bij Jaap en zijn team. Ik kwam binnen met een tennis elleboog en met het gerichte trainingsprogramma is dat verholpen. Er is goede professionele begeleiding, ze motiveren op een ontspannen manier en met humor.
Vera Hogewoning
Lees verder
Ik kan iedereen die wil herstellen, fit wil worden, of andere doelen voor zichzelf heeft Foodfitness meer dan van harte aanbevelen. Foodfitness is voor mijn herstel van groot belang. In kleine stapjes lukt het me samen met Jaap om mijn lijf sterker en gezonder te maken. Steeds meer kom ik in balans en kan ik zien wat ik wel kan in plaats van wat ik niet meer kan. Ik durf weer doelen voor mezelf te zetten.
Harco Sok
Lees verder
Door mijn kantoorbaan bewoog ik onvoldoende en kreeg ik rug- en nekklachten en regelmatig hoofdpijn. Door wekelijks te sporten zijn de klachten weg en voel ik me fit! Fysiobehandelingen zijn niet meer nodig. Bovendien heb ik een betere houding gekregen onder de professionele begeleiding van de coaches van FoodFitness!
Bart Derks
Lees verder
Inmiddels een half jaar, twee keer in de week, bij FoodFitness aan het trainen. En dit naar volle tevredenheid! Midden in de Coronapandemie ben ik samen met Jaap gestart aan het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en de bijbehorende juiste technieken. En dit alles middels videocommunicatie op afstand. Met een set kettlebells, geduld, doorzettingsvermogen en de fantastische begeleiding van FoodFitness komen de gewenste resultaten vanzelf. Niet alleen qua beweging maar ook qua voeding, slaap en levensstijl in het algemeen ben je bij FoodFitness aan het juiste adres. Een absolute aanrader!