Blessure behandeling

Veel mensen hebben pijnklachten die hun beperkt bij dagelijkse bezigheden. Bekende klachten zoals een hoofdpijn door een vastzittende nek, last van de onderrug bij het tillen of een stekende knie na een stukje wandelen komen veel voor. Sommigen ervaren deze klachten al jaren en hebben geaccepteerd ‘dat het erbij hoort’. We willen je er graag van bewust maken dat pijnklachten en (sport)blessures niet ‘normaal’ zijn en dat klachten altijd een oorzaak hebben die vaak goed te behandelen zijn! Accepteer belemmeringen in bewegingen niet zomaar en laat je goed behandelen, zodat je voortaan pijnvrij door het leven kan.

Blessure behandeling

Pijnvrij bewegen na een blessurebehandeling

Heb je voor je gevoel alles al geprobeerd om van pijnklachten af te komen? Ben je er dan van bewust dat oorzaken van pijn vaak heel goed te behandelen zijn. Onze behandelmethoden zijn gericht op direct resultaat. Dat betekent dat je al verschil kan ervaren na één behandeling. We vragen je voor de start van een behandeling waar je precies last van hebt en wanneer je de pijn ervaart. We pakken vervolgens specifieke plekken aan waarbij we ons richten op een directe verbetering. Deze onderzoekende manier van behandelen herhalen we totdat we zeker weten waar de oorzaak van jouw klacht zit. We doen niet aan symptoombestrijding, maar pakken de klacht aan bij de bron.

Blessurepreventie

Een sportblessure of andere blessure is vaak een gevolg van overbelasting. Je hebt een bepaalde beweging te vaak of met een te hoge intensiteit gedaan, waardoor je je lichaam meer hebt belast dan het aankan. Tijdens een behandeling richten wij ons eerst op de blessure om daarna de belastbaarheid van je lichaam te vergroten om een nieuwe blessure te voorkomen.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om van jouw blessure af te komen?

Wij helpen je graag van je klachten af, zodat jij weer pijnvrij kunt bewegen. Laat je verrassen door de mogelijkheden. Ben je er van bewust dat een blessure vaak zeer goed te behandelen is en dat een nieuwe blessure makkelijk voorkomen kan worden. Vraag meer informatie over een behandeling aan via onderstaand formulier of maak direct een afspraak om jouw blessure te bespreken..

Vraag meer informatie aan

Meer weten over Blessure behandeling?
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.
Eddy Steenmeijer
Lees verder
Het is heerlijk trainen bij Jaap en zijn team. Ik kwam binnen met een tennis elleboog en met het gerichte trainingsprogramma is dat verholpen. Er is goede professionele begeleiding, ze motiveren op een ontspannen manier en met humor.
Vera Hogewoning
Lees verder
Ik kan iedereen die wil herstellen, fit wil worden, of andere doelen voor zichzelf heeft Foodfitness meer dan van harte aanbevelen. Foodfitness is voor mijn herstel van groot belang. In kleine stapjes lukt het me samen met Jaap om mijn lijf sterker en gezonder te maken. Steeds meer kom ik in balans en kan ik zien wat ik wel kan in plaats van wat ik niet meer kan. Ik durf weer doelen voor mezelf te zetten.
Harco Sok
Lees verder
Door mijn kantoorbaan bewoog ik onvoldoende en kreeg ik rug- en nekklachten en regelmatig hoofdpijn. Door wekelijks te sporten zijn de klachten weg en voel ik me fit! Fysiobehandelingen zijn niet meer nodig. Bovendien heb ik een betere houding gekregen onder de professionele begeleiding van de coaches van FoodFitness!
Bart Derks
Lees verder
Inmiddels een half jaar, twee keer in de week, bij FoodFitness aan het trainen. En dit naar volle tevredenheid! Midden in de Coronapandemie ben ik samen met Jaap gestart aan het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en de bijbehorende juiste technieken. En dit alles middels videocommunicatie op afstand. Met een set kettlebells, geduld, doorzettingsvermogen en de fantastische begeleiding van FoodFitness komen de gewenste resultaten vanzelf. Niet alleen qua beweging maar ook qua voeding, slaap en levensstijl in het algemeen ben je bij FoodFitness aan het juiste adres. Een absolute aanrader!