Sterker worden

“Kracht is de basis voor alles”, een quote die wij vaak gebruiken. Voor alles wat je fysiek wilt kunnen, geldt dat het met een sterk lichaam gemakkelijker wordt. Wij begeleiden zowel (top)sporters als de onervaren sporter in het sterker worden van hun lichaam. We leggen de nadruk op het verbeteren van je prestaties, op jouw eigen niveau. Dat kan betekenen dat een topjudoka sterker wilt worden om een tegenstander op te tillen, maar het kan net zo goed betekenen dat het optillen van de dagelijkse boodschappen makkelijker wordt.

Sterker worden

Sterk worden door goede begeleiding

Sterk worden is een veelgehoorde doelstelling, bij zowel jong als oud. Op jongere leeftijd wil je misschien meer spieren ‘kweken’, terwijl je op latere leeftijd misschien meer waarde hecht aan het versoepelen van spieren. Een sterk lichaam vormt namelijk ook de basis om gezond ouder te worden. Hoe sterker jouw lichaam is, hoe langer je makkelijk blijft bewegen en dat is een voorwaarde voor het behouden van een gezond lichaam.

Hoe word je sterk?

Het versterken van spieren gaat niet zomaar. Met een van internet geplukt trainingsschema gaan werkt voor de meeste mensen niet. Net als het schema ‘kopiëren’ van een vriend of van je buurvrouw die er goed uitziet. Bij het verkeerd uitvoeren van bepaalde oefeningen raak je snel geblesseerd en bij verkeerde voeding is je training minder effectief. Maak gebruik van onze expertise(s) om te werken aan een sterker lichaam. We begeleiden je met personal training niet alleen om je training goed uit te voeren, we kijken ook naar jouw voeding en focussen vooral op resultaat!
sterker worden door goede begeleiding

Snel sterker worden

Als je eenmaal besluit om te gaan trainen voor een sterker lichaam, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk resultaat zien. Ga daarvoor voor écht goede begeleiding. Alleen daarmee bereik je snel jouw doel. Met onze kennis en jarenlange ervaring weten wij hoe we je snel sterk kunnen maken zodat jij je letterlijk makkelijker (en blessurevrij) door het leven beweegt.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om sterker te worden?

We luisteren graag naar de doelstellingen die jij wilt behalen. Uiteraard is de kennismaking geheel vrijblijvend. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of maak direct een afspraak.

Vraag meer informatie aan

Meer weten over Sterker worden?
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.
Eddy Steenmeijer
Lees verder
Het is heerlijk trainen bij Jaap en zijn team. Ik kwam binnen met een tennis elleboog en met het gerichte trainingsprogramma is dat verholpen. Er is goede professionele begeleiding, ze motiveren op een ontspannen manier en met humor.
Vera Hogewoning
Lees verder
Ik kan iedereen die wil herstellen, fit wil worden, of andere doelen voor zichzelf heeft Foodfitness meer dan van harte aanbevelen. Foodfitness is voor mijn herstel van groot belang. In kleine stapjes lukt het me samen met Jaap om mijn lijf sterker en gezonder te maken. Steeds meer kom ik in balans en kan ik zien wat ik wel kan in plaats van wat ik niet meer kan. Ik durf weer doelen voor mezelf te zetten.
Harco Sok
Lees verder
Door mijn kantoorbaan bewoog ik onvoldoende en kreeg ik rug- en nekklachten en regelmatig hoofdpijn. Door wekelijks te sporten zijn de klachten weg en voel ik me fit! Fysiobehandelingen zijn niet meer nodig. Bovendien heb ik een betere houding gekregen onder de professionele begeleiding van de coaches van FoodFitness!
Bart Derks
Lees verder
Inmiddels een half jaar, twee keer in de week, bij FoodFitness aan het trainen. En dit naar volle tevredenheid! Midden in de Coronapandemie ben ik samen met Jaap gestart aan het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en de bijbehorende juiste technieken. En dit alles middels videocommunicatie op afstand. Met een set kettlebells, geduld, doorzettingsvermogen en de fantastische begeleiding van FoodFitness komen de gewenste resultaten vanzelf. Niet alleen qua beweging maar ook qua voeding, slaap en levensstijl in het algemeen ben je bij FoodFitness aan het juiste adres. Een absolute aanrader!