Fit worden

Fitter worden betekent veelal iets kunnen doen wat je nu niet kunt doen. En wat dat is, kan voor iedereen anders zijn: je wilt energiek je bed uitstappen, je wilt je dagelijkse boodschappen kunnen tillen of je wilt eindelijk de Kilimanjaro gaan beklimmen waar je altijd al van gedroomd hebt.

Fit worden

Snel fit worden

De meeste mensen willen zo snel mogelijk fitter worden. Dat bereik je onder andere door het verbeteren van je kracht en uithoudingsvermogen, zodat je voortaan kunt doen wat je voorheen niet of minder goed kon. Dat resultaat kan je vaak relatief snel bereiken, mits je de goede dingen doet en je je hierbij goed laat begeleiden. Met personal training zorgen we er voor dat jij voortaan fitter door het leven kan en we jouw doel gaan behalen!

Hoe fit worden?

Fitter worden vraagt om een gerichte integrale aanpak van voeding en training. Er bestaat geen standaard schema die er voor zorgt dat jij snel fit wordt. De aanpak is helemaal afhankelijk van jouw situatie. Tijdens een intakegesprek bepalen we waar je nu staat en wat je graag wilt bereiken. Op basis van jouw fysieke mogelijkheden maken wij voor jou een specifiek plan en begeleiden wij jou tijdens het gehele proces.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om energieker en krachtiger door het leven te gaan?

We luisteren graag naar de doelstellingen die jij wilt behalen. Uiteraard is de kennismaking geheel vrijblijvend. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of maak direct een afspraak.

Vraag meer informatie aan

Meer weten over Fit worden?
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.