Sportprestaties verbeteren

Ben jij judoka, wielrenner, hardloper, voetballer of beoefen je een andere sport waarbij jouw fysieke gesteldheid een belangrijke factor is in het behalen van resultaat? Wil je beter worden in wat je doet en jouw sportprestaties verbeteren?

Dan kunnen wij jou helpen om:

Sportprestaties verbeteren

Integrale aanpak bij het verbeteren van sportprestaties

Met onze specialistische deskundigheid en ervaring op het gebied van training, voeding, lifestyle- coaching, blessurebehandeling, orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie zijn wij voor jou de juiste partner voor het behalen van jouw sportieve doelstellingen. Het optimaliseren van jouw fysieke gesteldheid volstaat niet met alleen trainen.

sportprestaties verbeteren

Sportspecifieke training

Wat voor de één werkt, werkt niet automatisch ook voor de ander. Resultaten worden vooral behaald met een persoonlijk, doelgericht en op-maat gemaakt trainings- en voedingsschema. Jouw persoonlijke plan start met een gedegen intake; we bespreken je huidige situatie, je doelen, maar ook eventuele beperkingen of blessures. Vervolgens maken wij jouw persoonlijk trainingsschema en/of voedingsplan.

Bij het opstellen van jouw trainingsschema maken we een decompositie van jouw doelstelling om exact te bepalen wat jij nodig hebt; wat is jouw ‘missing-link’ voor het behalen van dat doel?

Na deze analyse maken wij het plan; welke fasering brengen we aan (wanneer trainen we wat?) en welke trainingsschema’s maken we voor binnen elke fase (hoe?). Een kleine tip van de sluier; sportspecifieke training is NIET alleen een sportspecifieke beweging onder weerstand uitvoeren.

Het is onze overtuiging dat als je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet, dat je helpt bij het uitvoeren en volhouden van je plan en dus uiteindelijk het behalen van jouw resultaat. Daarnaast vergroot het jouw sportplezier!

Ben je benieuwd hoe wij jouw sportprestaties kunnen verbeteren?

We luisteren graag naar de sportieve doelstellingen die jij wilt behalen. Uiteraard is de kennismaking geheel vrijblijvend. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of maak direct een afspraak.

Vraag meer informatie aan

Meer weten over het verbeteren van je sportprestaties?
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.
Eddy Steenmeijer
Lees verder
Het is heerlijk trainen bij Jaap en zijn team. Ik kwam binnen met een tennis elleboog en met het gerichte trainingsprogramma is dat verholpen. Er is goede professionele begeleiding, ze motiveren op een ontspannen manier en met humor.
Vera Hogewoning
Lees verder
Ik kan iedereen die wil herstellen, fit wil worden, of andere doelen voor zichzelf heeft Foodfitness meer dan van harte aanbevelen. Foodfitness is voor mijn herstel van groot belang. In kleine stapjes lukt het me samen met Jaap om mijn lijf sterker en gezonder te maken. Steeds meer kom ik in balans en kan ik zien wat ik wel kan in plaats van wat ik niet meer kan. Ik durf weer doelen voor mezelf te zetten.
Harco Sok
Lees verder
Door mijn kantoorbaan bewoog ik onvoldoende en kreeg ik rug- en nekklachten en regelmatig hoofdpijn. Door wekelijks te sporten zijn de klachten weg en voel ik me fit! Fysiobehandelingen zijn niet meer nodig. Bovendien heb ik een betere houding gekregen onder de professionele begeleiding van de coaches van FoodFitness!
Bart Derks
Lees verder
Inmiddels een half jaar, twee keer in de week, bij FoodFitness aan het trainen. En dit naar volle tevredenheid! Midden in de Coronapandemie ben ik samen met Jaap gestart aan het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en de bijbehorende juiste technieken. En dit alles middels videocommunicatie op afstand. Met een set kettlebells, geduld, doorzettingsvermogen en de fantastische begeleiding van FoodFitness komen de gewenste resultaten vanzelf. Niet alleen qua beweging maar ook qua voeding, slaap en levensstijl in het algemeen ben je bij FoodFitness aan het juiste adres. Een absolute aanrader!