Conditie opbouwen

Het verbeteren van jouw conditie zorgt ervoor dat je een inspanning langer kunt volhouden en dus meer kunt genieten van sport en beweging, maar ook van het dagelijks leven. Het opbouwen van conditie heeft vele voordelen voor jouw gezondheid. Zo herstellen mensen met een goede conditie beter van een (zware) inspanning en ontwikkelen zij een beter immuunsysteem. Heb je een goede conditie? Dan heb je ook minder kans op hart- en vaatziekten en ben je beter bestand tegen stress.

Conditie opbouwen

Conditie verbeteren

Snel conditie opbouwen is niet gemakkelijk. Het verbeteren van jouw conditie gaat stap voor stap, veelal letterlijk. Daarnaast is regelmaat erg belangrijk. Een dag in de week sporten is een stap in de goede richting, maar het gaat er vooral om dat je in je dagelijks leven meer gaat bewegen.

Hoe conditie opbouwen?

Opbouwen of verbeteren van jouw conditie vraagt om een gerichte aanpak. In het proces bepalen we waar je nu staat en bespreken we wat je graag wilt kunnen. Daarnaast kijken we goed naar jouw fysieke mogelijkheden om te sporten en/of te bewegen. Met onze aanpak maken we een persoonlijk plan. Wij coachen je gedurende het gehele traject en zullen je vooral uitdagen om dat stapje extra te doen!

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om conditie op te bouwen?

We luisteren graag naar de doelstellingen die jij wilt behalen. Uiteraard is de kennismaking geheel vrijblijvend. Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier of maak direct een afspraak.

Vraag meer informatie aan

Meer weten over het opbouwen van jouw conditie?
Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op!

Referenties

Erika Koster
Erika Koster
Lees verder
Vanuit mijn kant een zeer dikke aanbeveling naar FoodFitness voor alle sporters en ook bij andere doelen waar jezelf van dacht dat het niet haalbaar voor je kon zijn. Het kan toch..
Johan Welmer
Lees verder
Onder begeleiding van een leuk, enthousiast en deskundig team ben ik inmiddels bewust van mijn positie, houding en voeding waardoor ik mezelf beter leer kennen maar ook waarmee mijn pubers van kinderen me niet meer hoeven te sarren.
Moniek de Vries
Lees verder
Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.
Linda Neeb
Lees verder
FoodFitness heeft mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.