Ingrediënten
- 500 gram Spruitjes
- 1 kleine Pompoen
- 2 Uien
- 300 gram Rundvleesreepjes
- 1 teentje Knoflook
- 250 ml Runderbouillion
- Olijfolie
- Nootmuskaat
Bereiden
- Maak de pompoen schoon en snij hem (met schil) in kleine stukjes.
- Maak de spruitjes schoon en halveer ze.
- Snipper de ui.
- Verwarm olijfolie en fruit de ui en de knoflook.
- Voeg de spruitjes toe en laat ze 5 minuten meebakken.
- De vleesbouillon toevoegen en de spruitjes 5 minuten zachtjes met de deksel op de laten stoven.
- De pompoen toevoegen en het gerecht in 15 minuten zachtjes met de deksel op de pan gaar laten stoven.
- Bak intussen de rundvleesreepjes in een koekenpan met een beetje olijfolie in 15 minuten gaar en knapperig.
- Roer het vlees en een beetje nootmuskaat door de stoofschotel en verwarm het geheel nog heel even.