Personal training

Al een tijd hard aan het trainen en diëten, maar nog niet het lichaam dat je echt wilt? Kom je in jouw sport niet verder dan je huidige niveau? Blijft die vervelende blessure steeds weer opspelen? Heb je het idee dat je met een andere aanpak je doelen beter kunt bereiken, maar weet je niet hoe het anders kan? Met onze deskundigheid en ervaring op het gebied van personal training, voeding en lifestyle zijn wij jouw coach in het behalen van jouw doelstellingen.

Sporten onder begeleiding met een personal trainer

Wat voor de één werkt, werkt niet per definitie voor de ander. Resultaten worden vooral behaald met een persoonlijk en doelgericht training- en voedingsschema. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of een ander fitness doel wilt bereiken.

Het is onze overtuiging dat als je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet, dat je helpt bij het uitvoeren en volhouden van je plan. Met minder ervaren sporters starten we altijd met één-op-één persoonlijke begeleiding voor het aanleren van goede basistechnieken.

Jouw persoonlijke plan start met een gedegen intake, waarbij we gebruik maken van allerlei metingen. We bespreken je huidige situatie, je doelen, maar ook eventuele beperkingen of blessures. Vervolgens maken wij jou persoonlijk trainingsschema en/of voedingsplan, dat we samen doornemen.

Als klant krijg toegang tot een online platform en app waarin jij je persoonlijke voedings- en trainingsschema’s kunt vinden en je je prestaties kunt monitoren.

Daarnaast bieden we doelgerichte begeleiding aan ervaren sporters en topsporters. Met name door specifieke krachttraining en (sport)voedingsschema’s kunnen atleten uit diverse sportdisciplines hun prestaties verbeteren.

FoodFitness, Eet je fit, beweeg je fit!