Ingrediënten (voor twee personen):
- 4 portobello ’s
- 2 hamburgers (zonder toevoegingen of zelf gemaakt)
- 4 plakken bacon
- 2 blaadjes ijsbergsla
- 1 tomaat
- 1 augurk
- ½ ui
- Mayonaise en ketchup (zelfgemaakt of Paleo proof)
- Kokosolie om in te bakken
Bereiding:
- Snij de ui in ringen en bak deze op matig vuur goudbruin, zet apart.
- Bak de plakken bacon knapperig en zet apart.
- Was de ijsbergsla en snij de tomaat en augurk in dunne plakjes.
- Bak de hamburgers totdat ze gaar zijn.
- Bestrooi de portobello ‘s aan beide kanten licht met zout
- Smelt een flinke eetlepel kokosolie in de koekenpan en bak de portobello ‘s op een matig vuur totdat ze beginnen te zweten. Ze zijn nu soepel geworden.
- Leg een portobello op je bord, leg er een blaadje ijsbergsla op en vervolgens de hamburger.
- Nu volgen de tomaat, augurk, bacon en gebakken ui.
- Mayonaise en ketchup naar smaak toevoegen.