Paleo Hamburger

Paleo Hamburger

Ingrediënten (voor twee personen):

  • 4 portobello ’s
  • 2 hamburgers (zonder toevoegingen of zelf gemaakt)
  • 4 plakken bacon
  • 2 blaadjes ijsbergsla
  • 1 tomaat
  • 1 augurk
  • ½ ui
  • Mayonaise en ketchup (zelfgemaakt of Paleo proof)
  • Kokosolie om in te bakken

Bereiding:

  • Snij de ui in ringen en bak deze op matig vuur goudbruin, zet apart.
  • Bak de plakken bacon knapperig en zet apart.
  • Was de ijsbergsla en snij de tomaat en augurk in dunne plakjes.
  • Bak de hamburgers totdat ze gaar zijn.
  • Bestrooi de portobello ‘s aan beide kanten licht met zout
  • Smelt een flinke eetlepel kokosolie in de koekenpan en bak de portobello ‘s op een matig vuur totdat ze beginnen te zweten. Ze zijn nu soepel geworden.
  • Leg een portobello op je bord, leg er een blaadje ijsbergsla op en vervolgens de hamburger.
  • Nu volgen de tomaat, augurk, bacon en gebakken ui.
  • Mayonaise en ketchup naar smaak toevoegen.
Print Friendly, PDF & Email