Mexicaanse wraps

Mexicaanse wraps

Ingrediënten

voor 4 personen

Mexicaanse wraps

Wraps

  • 160 gram tapioca meel
  • 60 gram kokosmeel
  • 6 eieren
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 250 ml amandelmelk (ongezoet)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel zout

Vulling

  • 1 paprika
  • kipfilet
  • kidneybonen
  • mais
  • 1 (gesnipperde) ui

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten, behalve de kokosolie, voor de wraps in een grote kom. Zorg dat het mengsel glad en vloeibaar is, zo niet voeg wat extra amandelmelk of ei toe.
2. Bak in een koekenpan met de kokosolie zoals je een pannenkoek zou bakken.
3. Leg de wraps op een bord als het beslag op is.
4. Snijd de paprika, ui en knoflook en fruit deze in een koekenpan.
5. Voeg de kipfilet, mais en kidneybonen toe.
6. Als de kip gaar is kun je de vulling op het midden van de wrap leggen en deze dichtvouwen. Als het nodig is steek je er een satéprikker in om het geheel bij elkaar te houden.

Tip

Maak er guacamole bij!
Hier heb je 3 à 4 avocado’s, een limoen, een tomaat en wat peper en zout voor nodig.
Snijd en ontpit de avocado’s en snijd de tomaat in kleine blokjes. Mix alle ingrediënten tot de gewenste dikte met een staafmixer en voeg een beetje limoensap toe.

Print Friendly, PDF & Email