Groenteschotel met Bataat

Groenteschotel met bataat

Ingredienten:

  • Bloemkool
  • Bataat (zoete aardappel)
  • Verse Italiaanse kruiden (Thijm, Salie, Rozemarijn) of gedroogde provencaalse kruiden
  • Verse peterselie
  • Rode ui
  • Olijfolie extra vierge
  • Peper (zwart), kerrie
  • Knoflook

Bereiding:

  • Oven voorverwarmen op 200 Graden
  • Bloemkool 5 min koken en in kleine stukjes snijden
  • Bataat schillen in in blokjes snijden en 5-7 min koken
  • Rode ui en knoflook in stukjes snijden
  • Ovenschaal invetten met olijfolie
  • Alles in de ovenschaal doen
  • Italiaanse kruiden en peterselie snijden en overheen doen
  • Kruiden en specerijen toevoegen
  • Desnoods nog een keer oijf olie eroverheen doen
  • 15-20 min in de oven

Lekker met vlees of vis

Print Friendly, PDF & Email