Mylogenics behandeling

Wat is Mylogenics ™

De Mylogenics™ behandel methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering. Deze methode is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Bij deze nieuwe en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. Na een Mylogenics™ behandeling is de pijnklacht minder en is je bewegingsvrijheid in de betreffende spier of structuur vele malen beter of zelfs optimaal.

Mylogenics behandeling

Met behulp van Mylogenics™ sporen wij binnen enkele minuten jouw zwakke schakels binnen je spier- en zenuwstelsel op. 
Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatietesten, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van het functioneren en het versterken van het neuromusculaire systeem. Er wordt altijd gekeken naar de oorzaak van de ontstane blessure of klacht. Vanuit de oorzaak wordt het probleem aangepakt zodat de kans op terugkerende klachten aan dezelfde structuur minimaal is.

Integrale aanpak

Door onze brede en specifieke kennis op het gebied van blessurebehandeling, voedingsadvies, training en coaching kunnen wij een doelgericht trainingsschema maken en een voedings- en supplementenadvies op maat geven.

Hoe werkt het?

Het is aan te raden kleding te dragen waarin je gemakkelijk beweegt (bijv. sportkleding), omdat tijdens het testen en behandelen noodzakelijk is om, indien mogelijk, actief mee te bewegen. Een Mylogenics™ behandeling duurt maximaal 30 minuten.

FoodFitness, Eet je fit, beweeg je fit!