Rehab Coaching

Actieve revalidatie en blessurebehandeling door integrale aanpak

Het is vervelend als de effecten van je training achterblijven of als je de training moet onderbreken door blessures, ontstekingen, energietekorten, vermoeidheid of andere klachten. Logisch dus dat je snel en blijvend van je klachten af wilt zijn. Helaas leidt uitsluitend fysiek behandelen niet altijd tot de juiste resultaten.

FoodFitness behandelt veel van dit soort klachten en gebruikt hierbij de kennis uit de

Al zou je het allerbeste revalidatieprogramma krijgen, voeding, training en coaching zijn onmisbaar om goed en snel te herstellen.

Voeding

Je lichaam wil altijd herstellen, maar als het lichaam niet de juiste voedingsstoffen heeft kan het niet herstellen. Veel mensen eten slecht en hebben daarom een chronisch tekort aan vitaminen, mineralen, vetzuren en andere belangrijke voedingsstoffen.

Training

Alleen door training kan het lichaam weer herstellen en het oude niveau van voor de blessure krijgen. Door blessures en trauma’s ontstaat altijd zwakte die niet meer zal herstellen zonder (kracht)training.

Coaching

Door in een gedragspatroon vast te zitten, constant grenzen te overschrijden, niet voldoende stressbestendigheid of teveel negatieve gedachten te hebben is het van doorslaggevend belang om ook op het mentale vlak de juiste begeleiding te krijgen.

sportblessures