Personal training

Personal training is een manier van trainen waarbij je de volledige aandacht geniet van de trainer. Het is een manier van trainen die allang niet meer alleen voor BN’ers is maar voor iedereen die zijn pijlen heeft gericht op een gezonde leefstijl met de juiste voeding en training. Jong en oud, beginnende sporters of gevorderde (top)sporters kunnen bij FoodFitness terecht voor personal training op maat.

De personal trainer

Sinds begin 2008 heb ik mijn sportbegeleiding volledig gericht op  1-op-1-trainingen. Daarbij voelde ik de behoefte mezelf te onderscheiden en meer te bieden dan uitsluitend sportbegeleiding. In de regio Utrechtse Heuvelrug en Veenendaal vindt u dan ook alleen bij FoodFitness een personal trainer die de aspecten van personal training en trainingsleer samen laat komen met de voeding en orthomoleculaire therapie volgens de klinische psycho-neuro-immunologie. Zo haalt u nog meer uit uw trainingen.

Personal Training

Personal training is altijd individueel en u geniet dus de volledige aandacht van de trainer. U begint met een uitgebreide intake, met een test- en meetprotocol, waarin er wordt bepaald hoe het fysieke programma eruit komt te zien. Er wordt rekening gehouden met uw fysieke gesteldheid, eventuele (oude) blessures, trainingsgeschiedenis, man/vrouw en nog veel meer componenten die bepalen hoe er op verantwoorde wijze getraind moet worden. We evalueren regelmatig uw vorderingen waarbij we opnieuw het test- en meetprotocol inzetten.

Orthomoleculaire therapie volgens de klinische PNI

Veel trainers vergeten de impact van juiste, gezonde voeding bij een fysiek programma. Juiste voeding is een niet te negeren onderdeel, al was het maar omdat u waarschijnlijk meer energie nodig hebt voor de trainingen.

Elk symptoom van het lichaam zoals overgewicht, maar ook aandoeningen zoals diabetes en darmproblemen, zijn een signaal van het lichaam dat er een niet opgelost probleem aanwezig is. Door de combinatie van personal training met de consulten op gebied orthomoleculaire geneeskunde ga ik op zoek naar de oorzaak van het symptoom zoals overgewicht, vermoeidheid, obesitas, diabetes, etc. en integreer deze in het programma. Regelmatig wordt de vooruitgang geëvalueerd en het protocol zo nodig aangepast.

Meer weten of een afspraak maken?

[vfb id=2]

Geef een reactie