Personal Trainer Veenendaal

Behaal gegarandeerd resultaat met ons personal trainingsconcept!

FoodFitness, dé Personal Trainer in Veenendaal ziet het simpel. Jij bent uniek en jouw doelstellingen zijn uniek! De begeleiding die jij van ons mag verwachten is dat dus ook. Of je nu fitter, slanker, gespierder, gezonder of beter in jouw sport wilt worden, FoodFitness zorgt voor een traject op maat waardoor jij jouw doelstellingen haalt!

Je persoonlijke team van de beste specialisten

Bij FoodFitness heb je toegang tot verschillende specialisten die met jou aan de slag gaan. We hebben de best opgeleide performance & lifestyle coaches in ons team, die functionele trainingen en effectieve voedingsplannen voor je samenstellen.

Je traint in onze eigen, professionele gym in Veenendaal, altijd één-op- één. Je persoonlijke trainingsschema kan je altijd raadplegen in een online coachings-app, waarin je ook je vorderingen kunt bijhouden. Hetzelfde geldt voor je persoonlijke voedingsplan. Ook deze wordt ondersteund met een voedingsapp. Bovendien ontvang je als klant van FoodFitness een praktisch receptenboek met 42 gezonde en lekkere recepten.

Om te komen tot jouw persoonlijke plan starten we natuurlijk eerst met een gesprek en verschillende metingen. Gedurende het traject herhalen we die check-ups een aantal maal, zodat je weet of je vooruitgang boekt en/of waar we nog meer aan kunnen werken.

Voor iedereen een personal trainer in Veenendaal

Wanneer je een personal trainer in Veenendaal zoekt dan hoeft een blessure of chronisch gezondheidsprobleem je niet persé te weerhouden om een traject te starten. Wij hebben de deskundigheid in huis om specifieke trainingen te ontwikkelen of je blessure te behandelen, waardoor je zonder pijn of beperkingen veilig kunt sporten en bewegen.

Of je nu jong of oud bent, een startende sporter of een ervaren sporter, al dan niet beperkt door een blessure of beperking, bij FoodFitness krijg je altijd een passend traject.

personal trainer veenendaal

Profiel: Arjan van Wijck (LinkedIn)