Voedselintolerantietest

Mensen die lijden aan intolerantie voor voedingsmiddelen klagen dikwijls dat zij zich futloos of “beneveld” voelen en zich algemeen onprettig voelen. Deze symptomen kunnen jaren aanhouden. De patiënten vertellen achteraf dikwijls dat hun bezoeken aan de arts geen oplossing voor hun problemen opleverde. In veel gevallen worden hun problemen afgedaan als “puur psychisch”.

Direct resultaat

FoodDetective™ is een zelftest op intolerantie van voedingsmiddelen. Die kunt u eenvoudig thuis uitvoeren of kan in de praktijk van een arts, therapeut of voedingsspecialist gedaan kan worden. Men hoeft geen dagen te wachten om de uitkomsten van het laboratoriumonderzoek af te wachten. De FoodDetective™ voert u in een handomdraai uit. Met de meegeleverde informatie kunt u de procedure stap voor stap uitvoeren.

Op basis van capillair bloed

Met FoodDetective™ kunnen de reacties op 59 frequent gebruikte voedingsmiddelen worden getest. Om de test uit te voeren neemt u met een vingerprikker een kleine bloedproef af. Verdun deze en breng deze op het FoodDetective™-testplateau aan waarop zich kleine stippen met monsters van voedingsmiddelenproteïnen bevinden. Tijdens de volgende stappen wordt dan door gebruik van detectoren ontwikkelaaroplossingen de aanwezigheid van antistoffen tegen bepaalde voedingsmiddelen aangetoond, wanneer een of meer blauwe stippen op het tableau verschijnen. Met de verwijzingen naar het voedingsmiddelenrapport in de handleiding kunt u voedingsmiddelen identificeren waarop u mogelijk met een intolerantie reageert.