Health Check

De persoonlijke gezondheidsscreening, ook wel fittest of health check, geeft u een goed beeld hoe u er momenteel fysiek voorstaat. In de test wordt gemeten hoe het is gesteld met uw leefstijl, bloeddruk, conditie, kracht en stressniveau. De Fittest duurt in totaal zo’n 1,5 uur. Na afloop krijgt u een uitgebreide digitale rapportage van uw resultaten. De Health Check is uitermate geschikt voor mensen die willen gaan bewegen op verantwoorde wijze, maar niet precies weten hoe ze dit aan moeten pakken. Als onderdeel van deze health check, krijgt u een uitgebreide uitleg en advies over hoe u de resultaten moet interpreteren en hoe u hier concreet mee aan de slag kunt. Zo leert u zelf op welke manier u uw gezondheid kunt verbeteren.

Inhoud Health Check

  • Gezondheidsvragenlijst (BRAVO)
  • Vragenlijst fysieke klachten (PAR-Q en PSK)
  • Bloeddrukmeting
  • Hartritmevariatiemeting
  • Bepaling vetpercentage
  • Conditietest met ademgasanalyse (gouden standaard)
  • Krachttest
  • Bespreken rapportage
  • Persoonlijk advies

Health Check op locatie

Voor het ondergaan van de fittest hoeft u de deur niet uit! Zijn er 3 of meer personen, dan komt FoodFitness komt bij u thuis of op uw bedrijfslocatie. Doordat wij in het bezit zijn van een mobiele testopstelling, kunnen wij op uw locatie de testen uitvoeren. Dit scheelt u aanzienlijk veel tijd. De Health Check kan worden aangevraagd wanneer u in de omgeving van Ede, Veenendaal, Bennekom of Wageningen woont. Buiten deze regio in overleg. Mocht het niet mogelijk zijn dit bij u thuis te doen, dan kunt u ook op de vaste locatie in Veenendaal terecht. Na de Fittest ontvangt u digitaal een uitgebreide rapportage van uw resultaten, zodat u nog eens rustig alles door kunt nemen.

Fysieke klachten?

Heeft u fysieke klachten en weet u daarom niet of sporten of bewegen voor u geschikt is? Juist dan is de Health Check iets voor u. FoodFitness heeft veel ervaring met het afnemen van Health Checks bij mensen met verschillende fysieke problemen, zoals diabetes, reumatische klachten, COPD, overgewicht, rugklachten etc. Aan de hand van de screening wordt ook meteen bekeken welke overige dienstverleners waarmee wij samenwerken ingezet kunnen worden om u te helpen bij uw specifieke doelstelling.

Ook voor sporters

FoodFitness biedt ook inspanningstesten speciaal voor sporters die hun prestaties willen verbeteren, of verantwoord en effectief willen opbouwen naar bijvoorbeeld een sportevenement. Via de deze link leest u meer informatie hierover.