Small Group training (SGT)

Bij Small Group Training heb je de voordelen van een personal trainer tegen lagere kosten; je traint met 2 tot maximaal 4 personen op hetzelfde tijdstip, maar wel op je eigen persoonlijke trainingsschema.

Small Group Training is daarmee geschikt voor diegenen die goed zelfstandig kunnen trainen (lees: de technieken van de oefeningen goed beheersen), graag andere gemotiveerde mensen om zich heen hebben en de coaching van de personal trainer krijgen op de momenten dat het nodig is. Je streeft dus je eigen doelen na en laat je motiveren door het sociale aspect van trainen met anderen.

Small Group Training is tevens geschikt voor (top-)sportteams. Door het gezamenlijk uitvoeren van specifieke krachttraining wordt elk individu een betere atleet en bevordert het tevens de teamgeest; een betere individuele sporter en een sterker collectief!

Begeleiding

Wat voor de één werkt, werkt niet per definitie voor de ander. Resultaten worden vooral behaald met een persoonlijk en doelgericht training- en voedingsschema.

Jouw persoonlijke plan start ook bij SGT met een gedegen intake waarbij we gebruik maken van allerlei metingen. We bespreken je huidige situatie, doelen, maar ook eventuele beperkingen of blessures. Vervolgens nemen we het training- en/of voedingsplan samen door. Het is onze overtuiging dat als je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet, dat je helpt bij het uitvoeren en volhouden van je plan. Bij minder ervaren sporters starten wij met één-op-één begeleiding (personal training) voor het aanleren van goede basistechnieken of combineren we SGT met enkele 1-op-1 sessies.

Ook als SGT-klant krijg je toegang tot een online platform en app waarin je je persoonlijke voedings- en trainingsschema’s kunt vinden en je je prestaties kunt monitoren. En natuurlijk houden we ook je progressie bij met wegingen en metingen.

FoodFitness, Eet je fit, beweeg je fit!