Online coaching

Jouw persoonlijk plan

Met online coaching van FoodFitness heb je je eigen coach en train je op jouw persoonlijk trainingsschema. Op het moment dat jou past, op de locatie bij jou in de buurt! Jouw persoonlijk plan start met een gedegen intake. Waarbij we gebruik kunnen maken van allerlei metingen. We bespreken je huidige leefstijl, je doelen en ook eventuele beperkingen of blessures. Op basis van deze informatie maken wij jouw persoonlijk trainingsschema en/of voedingsplan voor het realiseren van jouw doelen.

Toegang tot een eigen online omgeving

Met online coaching van FoodFitness train je een aantal keer onder persoonlijke begeleiding van je coach voor het aanleren van oefeningen om vervolgens geheel zelfstandig te trainen. Tijdens de gehele periode van online coaching is jouw coach op afstand voor jou beschikbaar. Daarnaast krijg je ook toegang tot een​ eigen online omgeving in FoodFitness Virtuagym Pro inclusief een handige app​. Hier​ ​kun je altijd je trainingschema raadplegen, je voedingsdagboek bijhouden en contact met je coach of andere cliënten leggen via de online community.

Online coaching is dus een bijzondere vorm van personal training; je profiteert van de voordelen van een eigen coach en traint op het moment dat jou past, op de locatie bij jou in de buurt!

FoodFitness, Eet je fit, beweeg je fit!