Lifestyle Coach

De lifestyle coach van Foodfitness stelt samen met jou een persoonlijk behandelplan op, waarin een integrale aanpak van voedingsstoffen, beweegactiviteiten en gedrag centraal staan. Deze systemen beinvloeden elkaar voortdurend waardoor een integrale aanpak tot het beste resultaat zal leiden. Wij geloven niet in een eenzijdige aanpak vanbijvoorbeeld alleen fysiek of alleen mentaal behandelen.

Lifestyle coach in Veenendaal

Het hart van onze organisatie is gevestigd in Veenendaal (Industrieterrein De Remise). Vanuit hier werken onze lifestyle coaches dagelijks aan het ontwikkelen van gedegen lifestyle coaching trajecten. We nodigen je van harte uit om kennis te maken met onze organisatie, zodat we kunnen bekijken welke traject het beste bij jou past.

Online lifestyle coach

Het online coaching traject van Foodfitness start met een gedegen intake, waarbij gekeken zal worden naar je huidige leefstijl, je doelen en eventuele beperkingen of blessures. Lees meer over het online lifestyle coach traject.

Integrale aanpak

De adviezen van onze Lifestyle Coach komen voort uit onze jarenlange ervaring in de in de Klinische psycho-neuro-immunologie, Orthomoleculaire geneeskunde en de Mylogenics-methode, verschillende coachingsmethodieken en in de trainingsfysiologie en trainingsleer.

fysiek: functionele kracht- en conditietraining
voeding: de juiste hoogwaardige, pure en verse voedingsmiddelen
mentaal: stressreductie, gedragsverandering, bewustzijn en keuzes maken
behandelen: blessurebehandeling, optimaal bewegen, mobiliteit

lifestyle coach, Eet je fit, beweeg je fit!