Sinds mei 2018 kom ik bij FoodFitness en ik begin mij eindelijk beter te voelen.

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Linda Neeb, 51 jaar, inmiddels niet meer werkzaam, kind uit huis, woon samen met mijn man in Almere. Al een aantal jaren heb ik last van een burn-out en van overgangsverschijnselen. Als voormalig multi-tasker en perfectionist kom ik met mijn klachten al een tijdje bij diverse hulpverleners, t.w. een huisarts, een psychologe, een manueel therapeut, een fysiotherapeut en sinds kort ook bij een overgangsconsulente.
Doordat ik gestopt ben met werken kon ik mij richten op mijn herstel. Ik kwam er achter dat herstellen van een burn-out tergend langzaam gaat met de reguliere hulpverlening. Ik kwam wel vooruit, maar bleef ook in rondjes praten en ik kwam niet van mijn ‘uitgeputte’ gevoel af. Ik was nergens toe in staat en de kilo’s vlogen er aan. Kortom, nog steeds een neerwaartse spiraal.

Tot ik bij FoodFitness terecht kwam. In mijn eerste gesprek met Arjan kwam als eerste naar voren om eens een bloedonderzoek (breed onderzoek, maar met name vitamine D) te laten doen, omdat dat mijn extreme vermoeidheid kan verklaren. Uit het resultaat bleek deze inderdaad bijzonder laag te zijn. Ik kreeg gelijk supplementen mee en voelde me elke dag een beetje minder moe worden.
Uiteraard hebben we ook gekeken naar verbetering van eetgewoonten, 3x per week verantwoord trainen. Mijn mentaliteit moest ook veranderen, want ik ging er natuurlijk weer volle bak voor, zo gedreven was ik om beter te worden. Arjan en Erwin hebben mij regelmatig laten inzien dat je met meer geduld betere resultaten haalt. De focus heeft in mijn geval dus op herstellen gelegen, maar doordat ik tegenwoordig zo gezond en actief ben, is er inmiddels 10 kg minder van mij. Dat is een mooie bijkomstigheid, maar belangrijker vind ik dat ik de energie heb om leuke dingen te doen en me gezond en sterk voel.

Inmiddels heb ik 2 trainingsschema’s aangeleerd in Veenendaal en train ik nu alleen in Almere. Zodra ik er weer een schema bij wil, kom ik weer naar FoodFitness om te trainen. Dan weet ik tenminste dat ik de techniek goed aanleer en zo blessures weet te voorkomen.

Bedankt Arjan, Erwin en Marian! Tot ziens in Veenendaal!

Linda Neeb, Almere, November 2018

Print Friendly, PDF & Email