Al bijna een jaar sport ik bij de mannen van FoodFitness. Langzaam word ik sterker en zit ik ook mentaal steeds beter in m’n vel. Maar af en toe nog die stomme migraines. Mijn hoofd bonkt en ik kan m’n ogen bijna niet open houden. Ik app mijn sportafspraak af. Erwin belt, kun je wel hierheen komen, misschien kan ik je helpen?

Hmm, hoe dat zou moeten vraag ik me af? Van de behandelingen bij FoodFitness heb ik wel iets opgevangen, maar ik kan niet geloven dat het gaat werken. Ik ga toch. Een uur later loop ik zonder hoofdpijn naar buiten, twee uur later kan ik zelfs het een paar dingen van mijn werk afhandelen. En dat zware gevoel dat altijd wel een paar dagen om me heen blijft hangen na een migraine is er ook niet. Wat is er gebeurd?

Met hele kleine bewegingen heeft Erwin mijn nek en hoofd behandeld. Eerst tolde het nog voor m’n ogen, en daarna voel ik zo de aanhoudende hoofdpijn wegtrekken en ontspanning mijn schouders en nek inkomen. Wat een opluchting en een aanrader voor iedereen die denkt met bepaalde klachten maar te moeten leren leven.

Moniek de Vries, Veenendaal, 2 september 2018

Print Friendly, PDF & Email