Fysiek en mentaal vitaal met FoodFitness

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw medewerkers gezond zijn en goed in hun vel zitten. Duurzame inzetbaarheid is belangrijk voor zowel werkgever als werknemers en vitaliteitsbeleid is dan ook steeds vaker een speerpunt voor organisaties.

Als werkgever kunt u het nodige doen om gezond gedrag te stimuleren, zoals het aanbieden van bedrijfsfitness, voldoende mogelijkheden tot ontspanning en periodiek medisch onderzoek. Met FoodFitness gaat u nog een stapje verder!

Met het FoodFitness programma ‘de gezonde werknemer’ biedt u elke medewerker een persoonlijke healthcheck, leefstijlonderzoek en voedingstest. Hiervoor gebruiken wij professionele en mobiele meetapparatuur die we op de werkplek kunnen inzetten. Eet- en leefpatronen worden in kaart gebracht en een persoonlijk voedings- en beweegplan helpt de medewerker gezond te blijven of worden. Middels een afgeschermd en persoonlijk digitaal dossier kan FoodFitness de vorderingen van de werknemer volgen en met hem/haar op afstand communiceren. Ter ondersteuning van een gezonde leefstijl adviseren wij ook werkgevers over het aanbieden van gezonde voeding in het bedrijfsrestaurant.

Nu ook een loopbaanscan voor de gezonde werknemer

Een vitale werknemer doet vooral werk dat bij hem/haar past. Werk dat bij je past geeft je energie en voldoening, daarentegen levert werk dat niet bij je past je stress op met allerlei mogelijke gezondheidsklachten tot gevolg. Een loopbaanscan is een kort traject, bestaande uit een talenten-, motivatie en beroepssectoren-onderzoek aangevuld met een uitgebreid persoonlijk consult.

Coaching

Voor uw medewerkers die extra ondersteuning kunnen gebruiken bieden rond persoonlijke of werkgerelateerde leer- en ontwikkelvragen biedt FoodFitness tevens persoonlijke coaching en reïntegratiebegeleiding aan. FoodFitness werkt samen met Menorio een adviesbureau dat gespecialiseerd is is (loopbaan)coaching en organisatieadvies.

Neem contact op voor meer informatie over De Gezonde Werknemer

[vfb id=1]